Tanévnyitó és köszöntés a Balla Róbert Téri Általános Iskolában

2011. szeptember 06.
Polgárdy Imre, a Megyei Közgyűlés alelnöke jelenlétében nyitották meg az új tanévet szeptember 1-jén a pápai Balla Róbert Téri általános iskolában. Csutiné Papp Orsolya igazgató asszony köszöntötte a diákokat. Külön üdvözölte az első osztályosokat, akiket a végzősök apró ajándékcsomaggal leptek meg, majd a nyolcadikosok figyelmét hívta fel a pályaválasztás szempontjából oly fontos tanév feladataira.
 
Mintha most lett volna, hogy felkerült az utolsó betű a táblára a vakáció előtt és most megint itt vagyunk. Közben iskolánk képviseletében tanulóink nagy sikereket értek el Athénban - tette hozzá az igazgató asszony.
Polgárdy Imre gratulált a speciális olimpiai csapat tagjainak, akik 51 arany, 32 ezüst és 21 bronzérmet szereztek a nemzetközi sporteseményen. Köztük voltak Pápa város és az iskola sportolói is. Az aranyérmesek között volt Gulyás Gergő, aki 100 méteres gyorsúszásban és a váltó tagjaként lett első. Õt már augusztus elején köszöntötte Kovács Norbert alelnök a Megyeházán. A többi sportoló üdvözlésére az évnyitó alkalmából került sor. A Szautner Mihály vezette atlétikai csapatban Bogdán Csaba 800 méteres síkfutásban ezüstérmes, 400 méteren bronzérmes lett. Az ezüstérmes labdarúgócsapat tagjai Kolompár András, Kolompár István, Orsós Sándor, valamennyien a Balla DSE-Pápa sportolói, a partnerjátékosok Horváth Ádám és Hegyi József voltak.
Az alelnök megköszönte az iskola, a szakértő edzők és szülők segítségét az ifjú sportolók felkészítésében, majd az iskola tanárainak, vezetésének és a diákoknak sok sikert kívánt, az elkövetkezendő tanévre.

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30