header1

A nevezési kategóriák:

I. KATEGÓRIA: KÖZÖSSÉGFEJLESZTÉS
II. KATEGÓRIA: SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS
III. KATEGÓRIA: INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉS

A nevezés nyitott az önkormányzatok, önkormányzati cégek felé, valamely településfejlesztés terén 2020-ban befejezett projektjükkel.

A nevezések beküldése e-mailben, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre, 2021. március 30-i határidővel történhet.

A nevezéssel kapcsolatos bővebb információ a http://telepulesfejlesztes.eu/telepulesfejlesztesi-dij  webhelyen érhető el.

Felhívás letöltése itt.

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése az 5/2013. (II. 20.) rendeletével döntött a Veszprém Megyei Önkormányzat megyei díjainak adományozásáról.

A rendelet 4/A. § (1) bekezdése alapján a „Dr. Komjáthy László Díjat” a Veszprém Megyei Önkormányzat adományozza azon természetes vagy jogi személy, továbbá egyéb szervezet számára, aki, vagy akik több éven át folyamatosan, vagy egy adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtva példaértékű eredményeket értek el a közrend, a közbiztonság és bűnmegelőzés, vagy azok támogatása és az azzal kapcsolatos együttműködés területén Veszprém megyében.

Bővebben...

A Veszprém Megyei Önkormányzat javaslatokat vár a Pro Comitatu díj adományozására a megye érdekében eredményesen tevékenykedő magánszemélyek és közösségek elismerésére, valamint Veszprém megye területén kiemelkedő munkát végzők szakmai tevékenységének elismerése érdekében.
A díj adományozására javaslatot a megyei közgyűlés tagjai, a megyei intézmények vezetői, a megyei jegyző, valamint a települési önkormányzatok polgármesterei tehetnek.
A Veszprém Megyei Önkormányzat megyei díjainak adományozásáról az 5/2013. (II. 20.) önkormányzati rendelet rendelkezik.

a5 fegyor plakat veszprem  a5 toborzo plakat veszprem